Over EPAC BV

EPAC is een snelgroeiende elektronica contractfabrikant, welke zich bezighoudt met printassemblage, kabelconfectie en modulebouw.

Onze kracht ligt in het feit dat we complete oplossingen bieden, zodat we samengestelde printassemblages en ook vaak functioneel geteste apparaten leveren aan onze klanten.

Dat doen we op basis van een volledig geautomatiseerde orderafhandeling voor verkoop, productie en inkoop. Daarbij is een strak voorraadbeheer van onze onderdelen in het magazijn, in onderhanden werk en onderweg van leveranciers een troef. Dit doen we net zo voor componenten die onze klanten hebben aangeleverd.

Een deel van onze medewerkers zijn bij ons gedetacheerd vanuit De Risse – de sociale werkvoorziening – gevestigd in Weert. Deze mensen hebben vaak al een meerjarige ervaring in de elektronica, doordat deze activiteiten vroeger ook door de SW werden gedaan. Vanwege de participatiewet is het meer en meer de bedoeling dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in reguliere bedrijven werken. Dat is voor EPAC een gelegenheid om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) praktisch vorm te geven.

Onze producten voldoen, tenzij anders overeengekomen, aan de normen van goed vakmanschap volgens de internationale organisatie IPC.

Sinds januari 2015 zijn we gevestigd in een ruimer pand aan de Risseweg in Weert, vlakbij de A2.