top of page
_MG_5169_edited_edited.jpg
_MG_5169_edited_edited.jpg

Uw specialist in printassemblage, kabelconfectie en modulebouw

Home: Products

SMD Assemblage

THT en C&W Assemblage

Programmeren, testen & eindassemblage

Over ons

EPAC is een snelgroeiende elektronica contractfabrikant uit Weert, die zich bezighoudt met printassemblage, kabelconfectie en modulebouw.

De laatste jaren hebben wij grote ontwikkelingen doorstaan. Forse investeringen in ons productie apparaat maakt dat wij in staat zijn zeer complexe elektronica te assembleren zowel grote en kleine series. Ons streven is om de klant maximaal te ontzorgen en dat wordt gewaardeerd. Wij groeien sterk en hebben momenteel 40 mensen aan het werk.

Onze kracht ligt in het feit dat we complete oplossingen bieden, zodat we samengestelde printassemblages maar ook vaak functioneel geteste apparaten leveren aan onze klanten.

Dat doen we op basis van een volledig geautomatiseerde orderafhandeling voor verkoop, productie en inkoop. Daarbij is een strak voorraadbeheer van onze onderdelen in het magazijn, in onderhanden werk en onderweg van leveranciers een troef. Dit doen we ook voor componenten die onze klanten zelf willen aanleveren, vaak vanuit strategisch oogpunt.

Een deel van onze medewerkers zijn bij ons gedetacheerd vanuit Werkpunt.com gevestigd in Weert. Deze mensen hebben een ruime ervaring in de elektronica. Sinds de invoering van de participatiewet is het meer en meer de bedoeling dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in reguliere bedrijven werken. Dat is voor EPAC een gelegenheid om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) praktisch vorm te geven.

Onze producten voldoen, tenzij anders overeengekomen, aan de normen van goed vakmanschap volgens de internationale organisatie IPC-610 ook zijn wij sinds mei 2019 ISO9001:2015 gecertificeerd.

Wij zijn gevestigd in een ruim pand aan de Risseweg 3 in Weert, vlakbij de A2.

Home: About

Ons team

Foto's

Home: Team
Home: Gallery
Home: Contact

Neem contact met ons op

Bedankt voor uw interesse! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

bottom of page